Apex Biotech Oy

Tuotteita & palvelua

Lootuksenlehti Pura, Nuciferine Pura, Nuciferine 2 % - 98 %

Lootuksenlehti Pura, Nuciferine Pura, Nuciferine 2 % - 98 %

Lyhyt johdanto Lotus lehdet sisältävät suuria määriä fytokemikaalit, laitoksiin puolustautua bakteeri-ja sieni yhdisteiden. Kohteessa: lotus lehtiuutteen aineisiin kuuluvat alkaloideja, flavonoideja ja tanniinit. Isokinoliini alkaloidi ja lotus...

Products Details

Lyhyt esittely

Lotus lehdet sisältävät suuria määriä fytokemikaalit, laitoksiin puolustautua bakteeri-ja sieni yhdisteiden. Kohteessa: lotus lehtiuutteen aineisiin kuuluvat alkaloideja, flavonoideja ja tanniinit. Isokinoliini alkaloidi ja lotus lehdet on rauhoittava ja antispasmodic ominaisuuksia, josta voi olla apua ruoansulatushäiriöt. Flavonoideja ja tanniinit ovat voimakkaita antioksidantteja, jotka on liitetty laihtuminen ja sydän.

Lotus lehtiuutteen

Latinankielinen nimi: Folium nelumbinis

Synonyymit: Pyhä Lootus, Intian lotus, Kiinan arrowjuuri, Egyptin papu

Vaikuttavat aineet: nuciferine / flavone

Tekniset tiedot: 2 prosenttia; 20 %

Tuote: Ruskea jauheeksi

Osa kasvi käytetään: hedelmät

Ote menetelmä: Etanolin ja veden

Terveys edut lootuksenlehti ote

Nuciferine voi edistää rasvan hajoaminen, Tongbian diureetti samaan aikaan, siirtää suolen huumausaineiden ja lipidejä alentavaa rasvanpoisto ja poistamalla kesän lämpöä ja kuumetta vaikutukset voidaan merkittävästi vähentää seerumin triglyseridit ja kolesterolipitoisuus glyserolia rooli sääntelyn veren rasva terveyttä.

Lotus lehtiuutteen käytetään hoitoon kesän lämpöä oireyhtymä ja kosteuden kertymistä; ne sisältävät myös lotus alkaloideja verenpainetta päivästä. Lootuksenlehti on tullut suosittu alentaa veren rasva ja hoitoon Rasvamaksa; se yhdistetään yleisesti cartages, joka edistää verenkiertoa ja alentaa veren rasvat tähän tarkoitukseen. Tämä aine on sopiva lääke: hallita Säädä veren rasva, kodeiini ja yskänlääke, antikoagulantti.

SoveltaminenLotus lehtiuutteen

1. lääkeaineiden
2. Functionalfoodascapsulesorpills
3.Water-solublebeverages
4. terveellisiä tuotteita

Sivuvaikutukset ja turvallisuus Lotus Leaf Extract

Lotus on raportoitu muutamia epätoivotuista vaikutuksista ihmisiin. Lotus saattaa ilmavaivat (kaasu), ummetus ja muita ruoansulatuskanavan ärsytystä. Välttää potilailla, joilla ummetus ja turvotus (turvotus).

Teoriassa lotus voi verenpaine ja ant rytmihäiriöitä (kohtelee epänormaali sydämen syke) ja ehkäisyä toimintaa. Lotus saattaa myös lisätä verenvuodon vaaraa. Varovaisuutta on potilaalla verenvuototaipumus tai kun aineet, jotka voivat lisätä riskiä verenvuodon. Annostelu muutoksia voi olla tarpeen.

PakkausMennessä 25kgs/drum, sisäinen kaksinkertainen muovipussi.
VarastointiTallennetaan viileä andamp; Kemiallinen hyvin suljetussa astiassa, pitää pois kosteus ja voimakas valo ja lämpö.
SäilyvyysKahden vuoden No varastojen tilanteen.

Hot Tags: Lotus Leaf Extract, Nuciferine ote, Nuciferine 2 % - 98 %, Kiina valmistajat, factory, tukkukauppa, halpa
Liittyvät tuotteet
Tutkimus
Tutkimus
Ota yhteyttä
Osoite: No.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, 710077, Kiina Xi'an.
Puhelin: +86 (29) 8860 1330
Faksi: +86(29) 8860 9131
Sähköposti:info@apex-bio.com
Etusivu | Meistä | Tuotteita & palvelua | Uutiset | tuntemus | Laadunvalvonta | Ota yhteyttä | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu