Apex Biotech Oy

Tuotteita & palvelua

Knowledge
Etusivu > tuntemus > Sisältö

Paeonia Albiflora Root(Peony) Pura 's kliinisessä käytössä

Source:http://www.WebMD.com/ | Updated: Sep 12, 2016

Pioni Root ote

Historia

Pioni root on suuri kiinalainen lääkeyrtti, jota on käytetty tuhansia vuosia. Pioni root, esitetään Materia Medica perinteisen kiinalaisen lääketieteen aikana Han-dynastian (206 eaa 220 AD). Pioni on myös listattu yli 30 kaavoissa klassinen teksti alussa kiinalaisen lääketieteen, Shang Han LUN-yksikön (Discussion of Cold-Induced häiriöt) ja näkyy myös Kiinan ja Japanin farmakopeoissa. Se on yksi yleisesti käytetty ainesosat hoidossa maksasairaus. Pioni root aktiivinen pääosat ovat alkaloideja, apuaineet, polysakkarideja, saponiineihin, orgaaniset hapot ja hivenaineet.

Yhteensä apuaineet pioni (TGP) / Paeoniflorin

1980-luvun puolivälissä tutkijat kehittäneet prosessin ote standardoitu yhdistettä, joka sisältää mini äiti 40 prosenttiapaeoniflorin, pioni pääasiallinen aine. Standardoitua uutetta, kutsutaan yhteensä apuaineet ja pioni (TGP), on tehty laaja tutkimus Kiinassa yli 20 vuotta. Useat kliiniset tutkimukset ovat löytäneet, että TGP on tulehdusta ja immuunijärjestelmän soitettavan.

Yleensä ulkoasu on vakio uutetta jauheenaPaeoniflorin8 %-95_%.

Pioni on kasvi. Root ja harvemmin, kukka- ja siementen käytetään lääke.

Käyttää alla:

Ihon ryppyjä. Pioni sisältää kemian nimeltä paeoniflorin. Varhainen tutkimukset osoittavat, että sovelletaan erityisiä kosmeettisen valmisteen, joka sisältää 0,5 % paeoniflorin 8 viikkoa voi vähentää kasvojen ryppyjä.

Lihaskrampit. Varhainen tutkimukset osoittavat, että ottaen määrätyn yhdistelmän pioni ja lakritsi (Shakuyaku-kanzoh-to) saattaa helppous lihaskouristukset ihmisiä, joilla on maksakirroosi ja koulutuksessa hemodialyysi.

Nivelreuma (RA). Alussa tutkimukset osoittavat, että kun tuote, joka sisältää pioni sekä huumeiden metotreksaatti 3 kuukautta voi vähentää testi merkkiaineiden turvotus ihmisten RA parempi kuin ottaen metotreksaatti yksin. Kuitenkin kun tämä pioni tuote metotreksaatti ei parantaa oireita ra parempi kuin metotreksaatti yksin.

Kihti.

Nivelrikko.

Hengitysvaikeuksia.

Yskä.

Ihotaudit.

Peräpukamat.

Sydänvaivoja.

Vatsavaivat.

Kouristukset.

Nerve ongelmia.

Migreeni.

Krooninen väsymysoireyhtymä (CFS).

Muita ehtoja.

Lisänäyttöä tarvitaan pioni näihin käyttötarkoituksiin tehokkuudesta.

Pioni on mahdollisesti turvallisia käyttää suun kautta lyhyellä aikavälillä. Pioni on käytetty turvallisesti jopa 4 viikkoa. Se voi aiheuttaa vatsavaivoja. Se voi aiheuttaa ihottumaa, kun se joutuu kosketuksiin ihon herkille ihmisille.

Kliinisissä tutkimuksissa

Kliinisissä tutkimuksissa Kiinassa tukea pioni ote terapeuttisia hyötyjä nivelreuma. Eräässä tutkimuksessa 120 nivelreumapotilailla sai standardoitu pioni otteen (TGP) tai metotreksaatin (MTX) perustettu hoitona RA, jota käytettiin valvontaa. Neljän viikon kuluttua hoidon TGP ja MTX todettiin olevan yhtä tehokas.

Nämä tulokset replikoidaan toisessa tutkimuksessa mukana 263 nivelreuma potilaille annettiin annosta standardoitu TGP pioni purkaa. Tässä tutkimuksessa 142 potilaiden uudelleen annettiin MTX palvelemaan valvontaa. Neljän viikon kuluttua 77 prosenttia potilaista pioni ote kertoi parantaminen oireet-kuva taas vastapainona metotreksaatti-kontrolliryhmään. Yksi ero, joka pinta tässä toisessa tutkimuksessa pioni ote oli normalisoi vaikutus immuunijärjestelmän toimintaa. Lisäksi potilaat, jotka saavat pioni Pura raportoitu huomattavia parannuksia sekä elämänlaatua ja lisää fyysistä voimaa. Nämä parannukset ilmoitti ei potilaille, jotka saavat MTX.

Erityiset varotoimet andamp; Varoitukset:

Raskaus ja imetys: pioni on mahdollisesti vaarallinen, jos suun kautta otettava raskauden aikana. Jotkut kehitysmaiden tutkimukset osoittavat, että pioni voi aiheuttaa kohdun supistelua. Kuitenkin muut tutkimukset viittaavat siihen yhdistelmä pioni ja angelica voisi olla turvallista. Ennen kuin tiedetään, älä käytä pioni, jos olet raskaana. Myös välttää pioni, jos imetät. Ei riitä ei tiedetä käytön turvallisuudesta pioni jos imetät.

Verenvuotohäiriö: koska pioni saattaa hidastaa veren hyytymistä, pelätään että se saattaisi lisätä verenvuodon ihmisiä verenvuototaipumus riski. Älä käytä sitä, jos sinulla on verenvuotohäiriö.

Leikkaus: Pioni saattaa hidastaa Veren hyytymiseen, joten on huoli siitä, että se voisi lisätä mahdollisuus verenvuoto aikana ja jälkeen leikkauksen. Lopeta pioni vähintään 2 viikkoa ennen ajoitetun leikkausta.

Vuorovaikutus

Lääkkeet, jotka hidastavat veren hyytymistä (antikoagulantti / Antiplatelet drugs) vuorovaikutuksessa PIONI

Pioni saattaa hidastaa veren hyytymistä. Kun pioni sekä lääkkeitä, jotka myös hidastaa hyytymistä saattaa lisätä mahdollisuuksia mustelmia ja verenvuotoa.

Jotkut lääkkeet, jotka hidastavat Veren hyytymiseen ovat aspiriinia, Klopidogreeli (Plavix), diclofenac (Voltaren, Cataflam, toiset), ibuprofeeni (Advil, Motrin, muut), naprokseeni (Anaprox, Naprosyn, toiset), daltepariiniin (Fragmin) enoksapariinin (Lovenox), hepariinia ja varfariinin (Coumadin).

Fenytoiini (Dilantin) vuorovaikutuksessa PIONI

Pioni root voi vähentää fenytoiini kehossa. Pioni juurtuu sekä fenytoiini (Dilantin) saattaa vähentää fenytoiini (Dilantin) tehokkuutta ja lisätä kohtausten riskiä.

Pioni annostelu

Pioni sopiva annos riippuu monista tekijöistä kuten userand #39; s ikä, terveys ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellisiä tietoja erilaisia annosta ja peony. Pidä mielessä, että luonnolliset tuotteet eivät aina ole välttämättä turvallinen ja annokset voi olla tärkeää. Muista asiaa ohjeiden merkinnät ja ota apteekista tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen, ennen kuin käytät.


Viitteet:http://www.WebMD.com/Vitamins-Supplements/ingredientmono-32-PEONY.aspx?activeIngredientId=32andamp;activeIngredientName=PEONY

http://nutritionreview.org/2013/04/Unique-Chinese-Extract-relieves-symptoms-Rheumatoid-Arthritis/Ostopaikat, pioni Root-uutetta?

Tutkimus
Ota yhteyttä
Osoite: No.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, 710077, Kiina Xi'an.
Puhelin: +86 (29) 8860 1330
Faksi: +86(29) 8860 9131
Sähköposti:info@apex-bio.com
Etusivu | Meistä | Tuotteita & palvelua | Uutiset | tuntemus | Laadunvalvonta | Ota yhteyttä | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu