Apex Biotech Oy

Tuotteita & palvelua

Knowledge
Etusivu > tuntemus > Sisältö

Edut Milk Thistle uute

Source: | Updated: Nov 17, 2015

Jotkut tärkeimmät edut Milk Thistle uute-silymarin ja silybin

1) maksan affiniteetti

Maito ohdake auttaa ehdot maksasairaus, kuten keltatauti (joka on kun iho muuttuu värisiä/keltainen), maksan kipua ja turvotusta. Perustuu romaanin "yhden maan kasviperäisten Sourcebook" flavonoideja löydettiin milk thistle siemenet lisää merkittävä maksan elvyttäminen ja suojella ominaisuuksia havaittiin muualla maidon ohdake. Flavonoideja on syvällisiä tuloksia elimistön immuunijärjestelmä, mikä edistää elimistön kykyä vastustaa sairauksia. Ne auttaa vakauttamaan solukalvoja ja valvonta solujen toimintaa. Maito thistle uskotaan olevan hyötyä seuraavia ongelmia: akuutti hepatiitti, aineenvaihduntasairaus, jatkuva jatkuva hepatiitti ja maksakirroosi.

2) syöpä

Jotkut alussa tutkimusta yrtti osoittaa myös, että silymarin maito thistle ehkä syövän vaikutuksia. Se on voimakas antioksidantti ominaisuuksia, ja on osoittautunut mallisuojan kehittämistä rintojen, ihmisen eturauhasen ja kohdunkaulan syövän ihmissolujen käyttöön koeputkissa. Lisää tutkimuksia tarvitaan selvittämään, onko yrtti on tehokas tai turvallinen yksilöiden tämänkaltaisia syöpä.

3) korkea kolesteroli

Eläinten tutkimus löysi että silymarin (tehokas yhdiste maito thistle) toimi tehokkaasti kolesterolia alentava lääke probucol, nähden huomattavasti nostaa HDL-kolesterolia. Lisää tutkimuksia henkilöillä tarvitaan.

4) sappikivet ja sappirakon

Edellä on silymarin sisällä maito thistle nostaa sapen liukoisuus, joka kannustaa sen liikkeeseen. Kun haluat välttää tai korjata sappikivet nyt kuluva olla aivan edullinen. Sappikivet todennäköisesti paljon vähemmän muodossa kun sappi on tehokkaammasta levityksestä. Tutkijat osoittavat, että rutiini käyttää maidon ohdake voi johtaa huomattava lasku sapen 's kolesterolia.

5) lihavuus

Hyvin harvat ihmiset tunnista tehtävä maksan rasvan vähennys. Parantaa maksan toiminta on usein laiminlyöty lähes kaikki laihtuminen suunnitelmia. Maksa on merkittävä puhdistava veri ja metaboloivien rasvaa kehossa. Silymarin lisääntynyt maksan toimintakyky, rasvaa voi päätyä metaboloituu nopeammin. Tämä tarkoittaa, että seurauksena on paljon helpompaa meille laihtua.

6) iho

Iho on suurin elin kehon olennaiset oikeushenkilön puhdistus. Psoriasis on tarkoitus syntyä erityisiä myrkkyjä sisällä meidän verenkiertoon. On muutaman bittiä todisteita, jotka osoittavat riski psoriasis olevan mahdollisen yhteyden epänormaali maksan toimintoja. Seurauksena auttaa maksan, yksi etuuksien maidon ohdake siis että se auttaa ihomme on terveellisempää lisääntynyt maksan kautta.

Apex n Milk thistle uute mahtuu 80 % silymarin ja 90 % silybin ja soveltamisesta maito thistle uute suurimman ajasta, se voidaan lisätä terveydenhuollon tuotteiden tärkein kasviperäisten supplement.welcome ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää maito thistle uute.

Pari: Mitkä ovat erot HPLC, UV

Seuraava: Ei

Tutkimus
Ota yhteyttä
Osoite: No.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, 710077, Kiina Xi'an.
Puhelin: +86 (29) 8860 1330
Faksi: +86(29) 8860 9131
Sähköposti:info@apex-bio.com
Etusivu | Meistä | Tuotteita & palvelua | Uutiset | tuntemus | Laadunvalvonta | Ota yhteyttä | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu