Apex Biotech Oy

Tuotteita & palvelua

Guarana uute, Guarana siemenet ote

Guarana uute, Guarana siemenet ote

Lyhyt johdanto Guarana uute, yleensä vaalea ruskea jauhe, on vesiliukoinen. Uutetta käytetään usein sekoitetaan vettä tai mehua. Voit ' löydät guarana aine avaintekijä suosittu energiajuomat, kuten Rock-tähti ja Cult Sobe, ja energia pillereitä. Jauhe-uute on myös...

Products Details

Lyhyt esittely
Guarana uute, yleensä vaalea ruskea jauhe, on vesiliukoinen. Uutetta käytetään usein sekoitetaan vettä tai mehua. Youand #39; ll löytää guarana aine avaintekijä suosittu energiajuomat, kuten Rock-tähti ja Cult Sobe, ja energia pillereitä. Jauhe-uute on myös otherfood esimerkiksi purukumit, suklaa, jäätelö ja alkoholijuomien aromi. Tallentaa carryherbal täydentää myyvät yleensä guarana aine. Nautintoaine Guarana vähentää väsymystä, terävöittää käsityksiä, vähentää ruokahalua ja lievittää lihasten jännitystä ja krapula vaikutuksia.

Tuotteen nimi: luonnollinen Guarana uute

Ulkonäkö: ruskea jauheeksi

Tekniset tiedot: Kofeiini 10-20 prosenttia, 10:1, 20:1

Molekyylikaava: C8H10N4O2

CAS No.:58-08-2

Kasvin osa käytetään: hedelmä- ja siemenerien

Terveys edutGuarana uute

1.Cognition:

Guarana uute jauhe on osoittanut nopeasti johtaa kannalta myönteisiä vaikutuksia kognitio. Korkea pitoisuus edistää henkistä vireyttä ja vähentää väsymistä. Guarana siemenet ote kannattajat ovat sitä mieltä, joka vapautuu hitaasti, mikä tarjoaa kannustava vaikutus pidempään.

2.Digestion:

Guarana uute jauhe käytetään torjumiseksi ruoansulatuskanavan ongelmia, erityisesti epäsäännöllinen suolen. Tanniini läsnä tällä ote auttaa ruoansulatus elintarvikkeiden ja ripulin hoidossa. Kuitenkin Älä käytä guarana uute usein vähentää ruoansulatuskanavan ongelmia, koska se voi olla vakituisen pitkällä aikavälillä.

3. Painonpudotus:

Guarana uute vähentää ruokahalua ja cravings ruokaa, samalla edistää kehon aineenvaihduntaan. Näin ollen se auttaa polttaa kertynyt rasva ja rasva, energialähteenä kehon solujen ja kudosten.

4. pain Relief:

Perinteisesti guarana uute jauhe on käytetty hoitoon migreeni päänsärkyä, reumaa ja

kuukautiskipuja.

Soveltaminen Guarana uute
1. ravintolisä ainesosat
2. terveysvaikutteiset elintarvikkeet kapseleina tai pillereitä
3. terveellisiä tuotteita

Tekniset tiedotPakkaus:Mennessä 25kgs/drum, sisäinen kaksinkertainen muovipussi.

Varastointi:Tallennetaan viileä andamp; Kemiallinen hyvin suljetussa astiassa, pitää pois kosteus ja voimakas valo ja lämpö.
Säilyvyys: Kahden vuoden No varastojen tilanteen.


Hot Tags: Guarana uute, guaranan siemenet ote, Kiina, valmistaja, factory, tukkukauppa, halpa
Liittyvät tuotteet
Tutkimus
Tutkimus
Ota yhteyttä
Osoite: No.6 Zhangba 4 Rd., Xi'an Hi-Tech Zone, 710077, Kiina Xi'an.
Puhelin: +86 (29) 8860 1330
Faksi: +86(29) 8860 9131
Sähköposti:info@apex-bio.com
Etusivu | Meistä | Tuotteita & palvelua | Uutiset | tuntemus | Laadunvalvonta | Ota yhteyttä | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu